Nieuws

GroenLinks hekelt verkiezingscampagne in Weert

Verkiezingsborden

GroenLinks Weert doet als niet zittende partij mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. De partij doet mee omdat mensen moeten kunnen kiezen voor eerlijke politiek en heldere standpunten. GroenLinks Weert gaat voor meer groen in de gemeente, meer banen voor Weert, goede zorg in de wijk en een open en toegankelijk gemeente(bestuur). Dit laatste speerpunt hebben politieke partijen zelf in de hand, stelt de partij.

Lees het volledige persbericht hier

Banenplan van GroenLinks Weert

Werk

De lokale afdeling van GroenLinks in Weert wilt dat de gemeente meer gaat doen om mensen aan de slag te helpen.  Er zitten ook in Weert veel mensen thuis. En dat is niet nodig, stelt GroenLinks Weert. Werk zorgt voor inkomen, zekerheid en zelfontwikkeling. Zo blijven mensen aan de slag en hebben ze perspectief. 

Lees onze volledige plannen hier

Nabeschouwing lijsttrekkersdebat GroenLinks Weert

Gisteravond was het grote lijsttrekkersdebat in Weert waaraan de 7 politieke partijen van Weert hebben deelgenomen. In deze blog leest u onze nabeschouwing van het debat. Hierna volgt kort puntsgewijs op basis van de aandachtspunten in het debat waar wij voor gaan, gevolgd door een korte toelichting per aspect!

Lees de nabeschouwing hier!