Vanaf 1 december 2020 bestaat er weer een zelfstandige GroenLinks afdeling in de regio Weert. In Weert hebben we nu ruim 56 GroenLinks-leden en in Nederweert 23. We zijn supertrots dat we sinds begin 2020 een groei van meer dan 100% in ledenaantal hebben gezien!

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 hebben we zowel in Weert als in Nederweert een GroenLinkszetel weten te bemachtigen. Sinds juli 2020 gaan onze vrijwilligers regelmatig bij mensen in onze gemeente langs de deuren om te horen wat er zoal leeft in Weert. Wij vinden het namelijk heel belangrijk om de wensen en ideeën van alle inwoners zo goed mogelijk mee te wegen nu GroenLinks in de gemeenteraad zit.

Tot slot organiseert GroenLinks regio Weert zo veel mogelijk activiteiten rondom thema's die belangrijk zijn voor ons. Zowel aankomende als afgeronde activiteiten kun je vinden op deze website. Geplande activiteiten vind je in het menu terug onder "Agenda" en afgeronde activiteiten onder "Nieuws". Ook kun je ons volgen op Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn.  

Voel je je aangesproken tot de waarden van GroenLinks en heb je zin om ons ergens mee te helpen?

Leuk!

Je kunt hiervoor contact opnemen met één van "Onze mensen". Of je kunt je aanmelden via de rode "DOE MEE" knop rechtsboven aan deze pagina. We horen graag van je!