Vanaf 1 december 2020 bestaat er weer een zelfstandige GroenLinks afdeling in de regio Weert. In Weert hebben we ongeveer 45 GroenLinks leden en in Nederweert 10. We zijn er trots op dat we in 2020 een groei van ongeveer 50 procent in ledenaantal hebben gezien!

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 hopen we een aantal GroenLinks zetels te bemachtigen. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Onlangs zijn we begonnen met een leergang voor potentiële raadsleden en daarnaast werkt onze programmacommissie al aan ons verkiezingsprogramma. 

Met ons campagneteam proberen we in de regio Weert een mooie uitslag voor GroenLinks neer te zetten bij de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021. Hopelijk verovert GroenLinks genoeg zetels om Weertenaar Geert Gabriels (#15 op de lijst) in de Tweede Kamer te krijgen! 

Daarnaast organiseren we zo veel mogelijk activiteiten rondom thema's die belangrijk voor ons zijn. Hiervoor bouwen we aan themagroepen, waarmee we ook inhoudelijke verdieping borgen binnen onze afdeling. 

Heb jij ook belangstelling voor het raadswerk?
Wil je actief worden binnen een themagroep?
Of wil je meehelpen bij het campagne voeren?

Stuur dan een mailtje naar: groenlinksweert@gmail.com of bel naar onze voorzitter Marieke Manders: 0682898887