Ik ben geboren en getogen in Valkenswaard. Sinds mijn 12e ben ik lid geweest van een jeugdbond voor natuurstudie. Jarenlang was ik actief in een open jongerencentrum. Hierdoor raakte ik ook betrokken bij de politieke partij “Jong Valkenswaard”. Het is ons destijds gelukt om onze politieke partij goed op de kaart te zetten met als resultaat, 2 jongeren in de gemeenteraad!

Later heb ik een tijdje milieukunde gestudeerd in Deventer. Ondanks dat ik milieukunde nog steeds zeer interessant vind ben ik uiteindelijk wel van studie geswitcht. In Rotterdam ben ik opgeleid tot meubelmaker, met als specialisatie ambachtelijk meubel maken en antiekrestauratie. Voor mij is dat een prachtige balans tussen werken met je hoofd en je handen.

Samen met mijn vriendin en dochter wonen we sinds 2010 in het mooie Nederweert. Ik ben geboren in 1970. We hebben een paar kippen en een lieve poes uit het asiel.

In mijn vrije tijd ga ik regelmatig sporten in de natuur en zwerfafval rapen. Helaas is het keihard nodig om achtergelaten zooi op te ruimen. Vooral plastic blijft een groot probleem. Het komt voor dat we elke 200 meter een volle vuilniszak hebben. Ook binnen GroenLinks wil ik me inzetten voor het thema afval.

Naast andere interessegebieden zoals klimaat hecht ik veel waarde aan gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid. Nederland is een prachtig en rijk land. Het zou fantastisch zijn als we het eerlijker zouden verdelen.