Al vanaf 2002 ben ik onafgebroken lid van GroenLinks. Lid zijn van een politieke partij hoort voor mij bij een betrokken burger van Nederland. Wat ook bij Nederland en bij mij hoort, is het respect voor ieder mens, ongeacht afkomst, geloof, geaardheid en huidskleur.

Van 2009 tot 2015 was ik actief bestuurslid voor GroenLinks Weert. Net zoals toen hoop ik in 2020 door de leden gekozen te worden tot penningmeester van de afdeling. Samen met nieuwe gezichten, maar ook een enkele ‘oude’ bekende ga ik me met veel enthousiasme inzetten om in Weert eindelijk weer eens een echt Groene en Linkse partij in de raadzaal te krijgen! Bij de groenste stad van Nederland (2012), vervolgens van Europa (2013) en uiteindelijk de groenste regio (Stramproy en Weert) ter wereld in 2014 moet GroenLinks toch zeker een vast onderdeel zijn van de gemeenteraad.

Er liggen enorme kansen voor GroenLinks in de regio Weert/Stramproy. Denk bijvoorbeeld aan het energieneutraal maken van onze gemeente in samenwerking met Weert Energie, de ontwikkeling van Herenboeren Weert en een goede combinatie van natuurontwikkeling en werkgelegenheid.

Alle inwoners uit de gemeente Weert met een groen hart roep ik op om samen met de leden en het bestuur van GroenLinks aan de slag te gaan om de kansen te verzilveren!

Hopelijk tot snel bij een van onze ledenvergaderingen of andere activiteiten!